De startpagina laadt ongelofelijk langzaam. Uiteindelijk laadt ie ook de reclames rechtsboven niet. Heb Windows XP en IE 8. Kent iemand dit probleem?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ken het probleem zelf niet, maar het kan maarzo dat met het installeren van IE 9 je probleem al opgelost is, zeker de moeite waard lijkt me om het te proberen. Ik heb de link hieronder als bron vermeld, daar kan je hem downloaden. Mocht je dan nog hetzelfde probleem ondervinden zou ik even google chrome downloaden en installeren. Is heel even wennen maar ook een erg fijne browser, gebruik hem hier al een hele tijd. Heb je hier hetzelfde probleem dan ligt het waarschijnlijk gewoon aan de site. Succes! Toegevoegd na 3 minuten: Het kan ook zijn dat je de reclame's niet kunt zien omdat ze in flash zijn opgebouwd. Hiervoor heb je vaak de nieuwste flashplayer nodig, die kan je hieronder vinden: http://www.downloadsoft.nl/Adobe-Flash-Player/?p=NL&gclid=CKno6qiJqrACFYwQfAodcGJnUA Gratis te downloaden, na download wel ff je browser uitschakelen en opnieuw openen.

Bronnen:
http://www.microsoft.com/nl-nl/windows/int...

Firefox installeren, ben je van alle problemen af. Kun je gelijk reclames en zo blokkeren met de add-ons. Draait prima onder XP en je hebt altijd de laatste versie.

Bronnen:
www.mozilla.org

Hai, Het kan mogelijk zijn dat je computer geinfecteerd is met spyware of virussen, dergelijke bedrijgingen. Daarom raad ik je het volgende aan: Scan je pc met je virusscanner (als je die nog niet hebt zie volgende link) en met Malware Bytes. En ruim je pc eens op met Ccleaner. Malware Bytes: http://www.malwarebytes.org/ AVG Free: http://free.avg.com/nl-nl/startpagina Ccleaner: http://www.piriform.com/CCLEANER Verder kun je ook eens een andere browser proberen te gebruiken, waarschijnlijk dat het probleem dan sowieso opgelost is: Download Google Chrome of Mozilla Firefox. Google Chrome: https://www.google.com/chrome?hl=nl Mozilla Firefox: http://www.mozilla.org/nl/firefox/new/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100