Zijn er al tv's waarop je kunt internetten?

Lijkt me best handig. Geen pc nodig om youtube filmpjes te bekijken bijvoorbeeld. Met een afstandsbediening om tekst in te voeren net zoals een sms-je op je gsm. Gewoon op je netwerk aansluiten en internetten maar!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja: http://shop.philips.nl/store/rpeeub2c/nl_NL/DisplayProductDetailsPage/productID.156873800

Bronnen:
Google: site:philips.nl ''net tv''

Media centers. Okay, verkapte PC's. Zelfs Vista Ultimate of Win 7 kan 't.

Er zijn meerdere televisies waar dit mee kan. Philips noemt dit NetTV, Volgens mij heeft Samsung ook zoiets dergelijks. Het is handig maar je moet het niet beschouwen als volwaardig internetten zoals je dat op een desktop doet.

Ik zag vandaag voor het eerst een reclame hiervan: http://www.pcontv.com/ Of het handig is, weet ik niet.

Bronnen:
http://www.pcontv.com/

Staan vaak in 5* hotels.

ja hoor die zijn er. Bij de meeste elektronica winkels (mediamarkt, Its) worden ze ook verkocht. Qua gebruiksgemak zouden ze nog veel kunnen ontwikkelen, maar het werkt verder prima.

Mijn TV heeft RSS-feeds van het internet. En DLNA (Items uit mediaplayer kunnen streamen over je LAN en direct op de TV weergeven). Zou me niet verbazen als je over een tijdje standaard een TV koopt met een volwaardige browser er in, tenslotte zit die netwerkaansluiting er nu meestal toch al wel in, dus tis nog maar een klein stapje. Wie weet krijg ik het nog via een Firmware update :o

Bronnen:
http://support.sony-europe.com/tv/lcd/lcd....

PConTV.com

Bronnen:
reclame tv

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100