Weet iemand wat er met het Goeie Vraag Forum is gebeurd?

Mis de nodige feedback

Toegevoegd na 12 uur:
Intussen wel uitgevonden dat bij de aanbieder de naam goeie vraag nog steeds in gebruik is en niet door een ander gebruikt kan worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op de site van forum-xl zelf staat het volgende: Vandaag: 1 uur Downtime tussen 14:00 en 17:00 vanwege geheugen uitbreiding! Vandaag tussen 14:00 en 17:00 gaan we geheugen toevoegen aan de sql server. Het stoppen en daarna vrijwel meteen weer starten van de sql server duurt ongeveer een uur. Uitbreiding van het geheugen moet een verbetering zijn voor de performance van de server http://forum-xl.nl/nieuws.html Het enige probleem met dit bericht is dat er niet bij staat wanneer het bericht gepost is... Ik las het "vandaag" toen ik zocht waarom GVF niet meer opstartte. Toegevoegd na 16 uur: Ik heb contact gehad met de beheerder van XL-forums en die heeft er naar gekeken. Het probleem is opgelost.

Zelfs de eigenaar zegt daar niets over, hier: http://twitter.com/#!/forumxl Het kan een storing zijn, maar het zal niet de eerste keer zijn dat een gratis dienst failliet is, dat kan ook. Zo te zien bestaat de DNS-entry niet meer, dat belooft niet veel goeds.

Op twitter heeft de eigenaar op 27 februari nog een tweet geplaatst met reclame voor zijn forums, dus ik verwacht niet dat het ineens uit de lucht is. Even afwachten maar of even een vraag stellen via twitter misschien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100