Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kan je echt geld verdienen met Roulette bot plus?

ik hoorde dat je met een Roulette bot geld kon verdienen ik wou graag weten of dat ook zo is, heeft iemand ervaring ermee?
ik heb nu een gratis versie, dit is de site http://www.roulettebotpro.com/

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Internet
723

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Er zijn maar 2 mogelijkheden:
1. het werkt
2. het werkt niet

In het eerste geval is de maker van die software een sukkel, want dan kan hij veel beter zèlf iedere 73 seconden 100 dollar verdienen. Dat tikt harder aan, dan te gaan lopen leuren met zit soort onzin voor 97 dollar per pakket

In het 2e geval is het een oplichter, en dat lijkt mij voor 100% zeker. Als je op de video klikt, kun je lezen dat YouTube de video heeft verwijderd, i.v.m. "gevaarlijke activiteiten". Dat zegt ook al wat. Bovendien moet je sites met allerlei "testimonials" altijd wantrouwen. Goeie spullen hebben geen fake-testimonials nodig.

Als je per se 97 dollar kwijt wilt raken, ga dan een avondje naar het casino. Dan ben je het ook kwijt, maar dan heb je er tenminste nog wel lol voor gehad.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Er is geen enkele manier om met roulette gegarandeerd geld te verdienen. Al is het maar omdat de nul niet meetelt voor bijvoorbeeld zwart en rood.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding