Hoe kan het dat je gegarandeerd bovenaan staat bij de advertenties op Google?

Ik kreeg een verkoper over de vloer en die garandeerde mij dat ik voor een x bedrag bovenaan sta bij Google wanneer een potentiële klant op bepaalde steekwoorden zoekt. Maar er zijn toch meer bedrijven die het zelfde willen! Hoe kan ons bedrijf dan toch gegarandeerd bovenaan staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan nooit gegarandeerd bovenaan staan in Google. Ook niet als je betaald aan Google. Er zijn inderdaad twee opties. Optie 1: Je zet een adwords campagne op, en hier betaal je dus per keer dat iemand op je advertentie klikt. Het probleem is, als je op een zoekwoord hoog wilt komen te staan ga je bieden tegen elkaar, wie het meest bied komt in de advertentie ruimte van Google te staan. Meer informatie hierover verwijs ik je door naar www.google.nl/adwords Optie 2: Je optimaliseert je eigen website zodat deze hoog opgenomen wordt in Google. Het vervelende van dit is, dat je bij een zoekwoord zoals hypotheek, dat je zoveel tijd in linkbuilding, Zoekvriendelijke teksten, website opbouw, etc etc moet gaan steken dat het heel lang duurt voordat je eindelijk op de eerste pagina komt te staan, en dan zelfs is de kans er dat er niet lukt. Ik kan je hier wel mee verder helpen indien dit gewenst is, ik kan je altijd wat tips geven.

Er zijn 2 opties. Als eerste is betalen voor je plaats op google. Jij geeft dan een aantal hitwoorden aan google en google zet je advertentie boven aan. De andere optie is om de website zo te maken dat google de site als meest waardevol. Volgens mij doe je dit door op andere sites linkjes naar jou site te zetten. Hoe dit precies werkt weet ik niet maar het is wel mogelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100