Als ik mijn facebook account alleen deactiveer, maar niet verwijder, blijf ik dan zichtbaar voor 'vrienden '?

Voor de duidelijkheid, blijven mijn foto'tje en mijn gegevens zichtbaar maar worden ze slechts ontoegankelijk.
Of is er niets meer te zien?

Let wel, alleen deactiveren, niet verwijderen van het account.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neej, niets is dan meer zichtbaar, je staat alkeen nog met je foto in hun vrirndenlijst. Als ze je aanklikken worden ze gelinkt naar de startpagina. Ik heb een gedeactiveerde vriend, dus ik weet t zeker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100