Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Worden de vrienden die jouw profiel recentelijk bezocht hebbn op Facebook, nu in het venster rechts weergegeven? Of is dat willekeur wie daar staan?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Internet
704

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Volgens mij is het zo dat de vrienden die het laatst online geweest zijn op Facebook aan de rechterkant weergegeven worden. Zijn ze nog steeds online, dan zie je zo'n groen stipje achter de naam.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

rechts staan de laatste berichten van mensen op wiens thread jij aangemeld bent. Dat aanmelden lijkt automatisch te gebeuren op basis van frequentie van contact.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Waarschijnlijk bedoel je het venster links. Daar staan niet de mensen die jouw profiel recentelijk bezocht hebben maar de mensen die het meest jouw profiel bekijken. Het zal je waarschijnlijk ook wel zijn op gevallen dat dit meestal dezelfde mensen zijn. Het zelfde geldt voor de linker rij op andermans profiel.
Je kunt er niet voor zorgen dat dit weggaat, helaas.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding