over hoeveel tijd kunnen we inernet gewoon uit het stopcontact halen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar zijn al veel experimenten mee gedaan, maar die hebben niet tot een product geleid dat verkoopbaar is. Aangezien je toch TV wilt en telefoon, is het logischer om dat met internet te combineren. Fibre to the home is de toekomst.

Wanneer komt stroom uit de fibre zou je ook kunnen vragen... We weten niet wat de toekomst brengt, de toekomst is oneindig lang... En internet over het stopcontact is niet een optie, anders was het er al lang... Voor nu is fiberglass de toekomst... En we hebben dit hier in huis al... up- en download tot 14 MB per seconde... Maar niet over het stroomnet...

Oh, dat kan al hoor. In de meterkast zet je een superkleine PC neer en je steekt een speciaal apparaatje in een stopcontact aldaar en vervolgens kan je op andere stopcontacten je netwerk (met internet) binnenhengelen. Google maar eens op 'netwerk via stroom'.

Bronnen:
http://www.ngn.nl/ngn/nieuwsbrief/afleveri...

De overheid is dol op controleren dus zal het wel niet lang meer duren dat je de was strijkt met een internetverbinding.

over 1009 dagen 17 uur 3 minuten en 13 seconden

dat kan al. misschien lees je computerbladen? daar stond een advertentie in over stopcontact-internetten. met natuurlijk een afbeelding en een belachelijke prijs van 200 euro. zoek eens met google afbeeldingen op: stopcontact internetten. dan zul je een beeld en misschien een prijs krijgen die jou misschien wel bevalt.

Dat is al wel mogelijk. Je kunt een adapter krijgen waarmee je de ethernetkabel in een stopcontact stopt. Op elk ander punt in het huis kun je met zo'n adapter internet uit de muur halen. Voor 60 euro heb je zo'n setje.

Nortel is een grote fabrikantant voor produkten die dat doen. Het probleem is echter het klassieke probleem van de consumentenelectronica: het is al achterhaald voordat het op de markt doordringt. De WiFi heeft dit produkt volkomen van de markt geveegd. Het genoemde probleem is de reden dat fabrikanten dingen op de markt zetten, die nog lang niet marktrijp zijn en dus nog niet echt goed werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100