Hoe blijft mijn opstart pagina achter mijn nieuw geopende tabblad staan?

Ik weet niet of ik het zo goed omschrijf.
Maar voorheen, als ik een startpagina opende en iets aanklikte, kon ik, door op de retourpijl te klikken, linksboven in, weer terug naar de startpagina. Die zat er dan achter.
Nu echter, moet ik telkens weer de startpagina opnieuw opzoeken en openen.
Heeft iemand een tip hoe hij er weer achter bijft zitten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet of we over hetzelfde hebben, maar er zijn pagina's zo geschreven (met redirect) dat je dan niet terug kunt klikken naar eerdere pagina's. Als je rechtsklikt op het knopje om terug tegaan komt er een lijstje met bezochte pagina's. Als je dan op de link drukt van je startpagina, kom je daar weer terug. Suc6 Toegevoegd na 2 minuten: Rechtsklikken is trouwens een goed hulpmiddel, bij ieder probleem op de computer, om tot een oplossing te komen.

Als het goed begrijp wil je niet alleen een startpagina op je normale opstartpagina maar ook in je tabbladen. Ik weet niet welke browser je gebruikt om te internetten, maar voor Firefox kun je hiervoor wellicht een add-on installeren. Er is sowieso een add-on waarmee je bijvoorbeeld opstartpagina's in kunt zetten (net als bij de Opera browser). Voor de add-on Speeddial zie hieronder: Toegevoegd na 5 minuten: Voor internet explorer 7 of nieuwer kun je het onderstaande gebruiken: Ga naar extra --> internet opties-->Kopje tabbladen "instellingen" ---> Vink aan: Startpagina voor nieuwe tabbladen openen in plaats van een lege pagina en klik op OK.

Bronnen:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/a...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100