Hoe wordt ik zichtbaar op de zoek mach. van google met mijn website?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door je site aan te melden bij Google. En meteen een account te nemen bij Google om de site monitoren in de toekomst mbv de webmastertools. Via backlinks (Andere websites linken naar je site) komen de zoekmachines ook wel bij je terecht, maar als je die nog niet hebt, is aanmelden een goede optie. Toegevoegd na 4 minuten: link: http://www.google.nl/addurl/?continue=/addurl

Als je genoeg hits krijgt komt dat vanzelf. Dus zet hem hier maar neer :)

Niks. Google gaat om de zoveel maanden alle websites op de wereld na met Google Bots en indexeert deze. Als iemand een zoekterm intypt in de machine, wat toevallig op jouw website staat, geeft ie jouw website als resultaat! Als je website net nieuw is, is het een kwestie van wachten.

Veel tekst op je website, veel links op andere sites naar de jouwe... Als je echt hoog wilt scoren, google dan even op SEO. Een engelse afkorting voor zoekmachine optimalisatie.

Zorg dat er naar jouw website gelinkt wordt op andere websites. De "robots" van google doen niets anders dan heel de dag op het web surfen. Ze volgen daarbij steeds links van website naar website naar website. Alleen via links kunnen ze dus ook op jouw website terecht komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100