Hoe krijg ik dit hersteld?

Ik heb een probleem met me pc en het internet. Ik heb een windows xp en internet van KPN. Ik heb een installatie cd-rom en en nu wil ik het ook via een kabel, dit zou moeten kunnen want hij heeft het al eerder zo gedaan. Nu probeer ik het maar het wilt het helemaal niet doen. Ik heb al eerder met deze router (KPN experia box) en toen deed die het wel gewoon. Maar toen had ik ook een andere router. Ik heb ook een USB van eminent waarmee je draadloos internet op een pc zonder en thuis deed dat het altijd maar nu niet.

Het lijkt wel of de pc de router helemaal niet wilt pakken want hij krijgt andere wel te pakken maar die van ons niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je de computer met een gewone netwerk kabel op de router aansluit dan zou de computer gewoon directe verbinding moeten maken. Kijk bij de instellingen van Windows: Instellingen->Netwerkverbindingen->LAN-verbinding en kijk daar bij status van LAN verbinding. Je kan bij Ondersteuning kiezen voor herstellen. Kijk ook even of het groene lampje dat bij de LAN-poort hoort ook aan gaat als je de kabel insteekt, het lampje geeft aan of er dataverkeer met de computer mogelijk is.

Ff kpn bellen waarschijnlijk hebben zij iets veranderd in de experia box. Ik heb het al een aantal keer gehad, maar zelf kan je er niets Aan doen, maar het is wel frustrerend...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100