Automatisch een stukje tekst achter elke post op Wordpress.org (plugin)?

Is er een plugin waarmee je automatisch onderaan elke post in Wordpress een stukje tekst kan plaatsen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan het bestand single.php aanpassen zodat er onder iedere post een stukje tekst komt te staan. Ga daarvoor naar www.jouwwebsite.com/wp-admin/theme-editor.php en kies rechts voor "enkelvoudig bericht". Direct onder deze regel: Read the rest of this entry »

'); ?> Kun je een extra stukje tekst plaatsen. (Als je een thema gebruikt kan het zijn dat je single.php er ietsje anders uitziet).

Als je daar dit van maakt zul je onderaan je posts de gewenste tekst krijgen.Deel dit artikel met al je vrienden


  • 07 juli 2011 23:42

Top man, het is nu gelukt, bedankt! Maar nu we toch bezig zijn:
Deze thema is geschreven in "WP taal" en is zo makkelijk te vertalen met een .po en .mo bestand, alleen waar kan ik deze downloaden? Ps. Ik kan de thema natuurlijk zelf vertalen, maar dat doe ik liever niet als het met 2 bestandjes kan ;-)

  • 08 juli 2011 00:01

Alle WordPress vertalingen vind je hier: http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/ . Of er een vertaling van de 'harde tekst' in je thema bestaat durf ik niet te zeggen.

  • 08 juli 2011 00:08

Ik bedoel dit: http://www.elegantthemes.com/features/localization.html

  • 08 juli 2011 00:18

Ah, I see. Er zullen een aantal talen meegeleverd zijn, maar wil je een andere taal dan zul je het toch zelf moeten vertalen. Het gemak van de .po- en .mo-bestanden is alleen dat je niet in de codes hoeft te graven om te vertalen, maar dat je gewoon een lijstje kan afwerken.

  • 08 juli 2011 00:24

Daar was ik ook achter gekomen, nu zoek ik nog een manier om .po's en .mo's te openen, en dus te vertalen, ken jij hier nog een programma voor? Offquestion: Overigens, ik heb net je site bekeken (staat op je profiel), maar wat kan je ermee/erop?

  • 08 juli 2011 00:28

Ik zie net dat je ze kan openen met HTML-Kit, dus dat programma is niet meer nodig ;-) Heel erg bedankt voor al je tijd en hulp!

  • 08 juli 2011 00:31

Ik zweer bij Notepad2 (http://www.flos-freeware.ch/notepad2.html). Gratis, simpel en code marking. Na installatie naar je mapje met vertaalbestanden, rechtsklikken en dan openen met Notepad2. Mijn website kan je niets mee (je kan de snor verplaatsen als je dat leuk vindt). Ik programmeer af en toe websites en lemonocle gebruik ik om dat "achter de schermen" te doen. Af en toe als ik me verveel bouw ik er iets onnozels op :).

  • 08 juli 2011 00:34

Haha, oke ;-). Je hebt tenminste verstand van PHP, wat erg handig is in de wereld van websites,blogs en het internet =-)

  • 08 juli 2011 00:53
Sluit reacties

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100