Hoe kan ik mijn internet sneller maken?

Ik heb redelijk internet thuis, alleen boven, in mijn kamer niet. Eerst had ik hier nooit internet, want: rond mijn kamer zit de leiding van de verwarming waardoor het internet draadloos niet doorkomt. Heel vervelend, maar de oplossing was natuurlijk aan de kabel. Gedaan, het internet werkt ook, alleen beneden is het heel snel en hierboven héél sloom, terwijl de pc kwaliteit niet veel slechter is. Hoe verbeter ik het?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk geruik je een hele lange kabel. Je kan proberen om een kortere kabel te gebruiken van de router naar je pc. Hoe langer de kabel, hoe zwakker het signaal word.

U kunt proberen van kanaal te wisselen. Stel,dat er in Uw omgeving 3 routers op kanaal 6 zitten,dan zou ik op een andere gaan inloggen. Om er achter te komen,op welk kanaal er van julie router gebruik wordt gemaakt is het programma op de volgende website perfect (GRATIS) Nadat U ditheeft geïnstalleerd en het programmaatje opent staat in het 3e tabblad het kanaal ,waar jullie router aan hangt. Kies gewoon degene die het minst of helemaal niet wordt gebruikt en er is gelijk meer snelheid,boven op zolder. Het kanaal veranderen kunt U in het menu ( via een browser) van de router ,uitvoeren. Kies daarvoor WLAN>>Radio Channel en het vrije kanaal invullen >>Apply. http://www.metageek.net/support/downloads/ Het programma heet inSIDDer 2.0. Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100