hoe verwijder ik een tweet die iemand bij mij geplaatst heeft?

Bij hyves kun je krabbels die jij bij iemand anders zet verwijderen en ook de krabbels die iemand anders bij jou zet.
Bij twitter weet ik alleen hoe ik de tweets die ik zelf bij iemand heb gezet verwijder.
Maar hoe verwijder ik een (vervelende) tweet die iemand anders bij mij heeft gezet dmv @mijn naam en dan de tweet?

Dank voor jullie antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij twitter draait het om je eigen tweets: als iemand anders een tweet heeft gemaakt (getweet) is het dus zijn/haar tweet. Je kan wel een melding maken van een schending: als je bijvoorbeeld bent bedreigt of je mentions er wordt gespamd in je mentions. https://support.twitter.com/groups/33-report-a-violation

Dit kan niet. Je kan hem/haar vragen de tweet te verwijderen

Dat kan niet, je kan hem wel blokkeren zodat hij je niet kan followen, en jou tweets niet kan lezen. Je krijgt ook geen tweets/mentions van hem. Zo zie je niet meer vervelende opmerkingen van een bepaald persoon.

Niet. Het is niet jouw intellectuele eigendom. Op hyves heb jij m gezet, jij hebt het eigendom, dus kunt hem verwijderen. Als iemand iets op je pagina zet, kun je m ook verwijderen, want diegene maakt het deels van jou door het op JOUW wall te zetten. Een tweet is van degene die hem plaatst. Staat jouw naam erin, heb je óf pech, óf geluk. Je kunt vragen om het te verwijderen, je kunt het ook negeren... Morgen is iedereen het weer vergeten, het is zo'n vluchtige media, who cares?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100