Hoe snel is een MSN bericht aan de andere kant van de wereld?

Stel dat je met iemand praat uit Nieuw-Zeeland op MSN. Je typt een bericht en drukt op enter. Hoeveel seconden zou het duren voordat je bericht daar aankomt? Of is het nog minder dan een seconde?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een site gepingd in NZ en de pingtijd was zo'n 300 milliseconden, Dit is een round-trip tijd, dus een pakketje doet er ongeveer 150 milliseconden over om van hier naar daar te gaan. Zelfs als er een beetje vertraging optreedt in de verwerking van je bericht zal het voor het gevoel vrijwel direct aankomen.

zo goed als direct. Zelfs in enkele miliseconden.

Hangt ook af van je verbinding, als het glasvezel is, supersnel, snelheid van het licht! En als het draadloos gaat via satelliet, dan duurt het iets langer!

Als ik met een vriendin in Australië msn gaat het net zo snel als wanneer ik met mijn huisgenoot praat. Op een telefoongesprek zit meer vertraging. Toevallig voor de gein een keer gedaan, ik riep enter toen ik erop drukte. Ze zag mijn regel verschijnen nog voor ze me 'return' hoorde zeggen.

supersnel! bij een mail kan dit niet het geval zijn maar dat bericht rijst supersnel het is er voor je met je ogen kan knipperen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100