Wat is een goede website waar je zelfgemaakte panorama's kunt uploaden?

Ik zoek een website waar je zelf panorama's kunt uploaden (of desnoods eerst maken) en waar je ze daarna kunt bekijken.

Toegevoegd na 23 minuten:
Ik zoek dus een site waar je je panorama ook echt als een panorama kunt bekijken, en niet gewoon als een uitgerekte foto.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat moet op dé website zeer zeker gaan lukken : Webshots ! http://www.webshots.com/ Op de openingspagina werd ik al getrakteerd op de "daily photo" en dat was meteen raak ,namelijk een panorama foto. Groet:Zoekertje PS: U kunt als U daar toch bent tevens een Desktopversie downloaden,waarmee je dan meteen een hele handige screensaver kunt instellen,plus een mogelijkheid,om een eigen achtergrond te plaatsen ( incl. kalenders met daarop de dag zelf )

Flickr.com is erg populair en biedt ook de mogelijkheid tot uploaden van (mooie) panorama's.

Bedoel je 360 graden foto's? Op http://www.panoramafactory.com/ , hier kan je zelf software downloaden en dan zelf maken. Je kan ze dan bijv. uploaden op www.panoramio.com Dat dat kan zag ik in dit forum http://www.panoramio.com/forum/viewtopic.php?p=453262&sid=e5ab91633a49ae6d5e9f511a15c495b2 Toegevoegd na 1 minuut: panoramio is onderdeel van google earth: heel leuk en je deelt het meteen met de hele wereld :) Toegevoegd na 3 uur: ik zie nu pas dat dat panoramafactory alles behalve goedkoop is.. wel een free trial van 30 dagen... deze is wél gratis http://www.tour-hosting.com/download-free-panorama-software Ik hoop dat dit je vraag beantwoord?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100