Is het mogelijk de uitzending van de dodenherdenking via internet te bekijken?

Ik ben niet thuis/bij een televisie vanavond maar zou wel de dodenherdenking willen volgen. Ik heb een laptop met mobiel internet bij me, dus het internet op is geen probleem. Een live-stream vanaf de plaats van de herdenking zou ook al mooi zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

De landelijke omroepen hebben geen livestream. Maar de regionale omroepen wel. Bij de onderstaande omroep kun je live meekijken vanavond:

Bronnen:
www.rtvnh.nl

Over Journaal 24 Op Journaal 24 verzorgt de NOS 24 uur per dag het laatste nieuws. De basis van het kanaal is het NOS Journaal, waarvan u de laatste aflevering op elk gewenst moment kunt bekijken. Daarnaast zijn belangrijke nieuwsgebeurtenissen er live te volgen. Journaal 24 is te bekijken via internet of gewoon op uw televisie. http://nos.nl/nieuws/live/journaal24/ Groet:Zoekertje Toegevoegd na 3 minuten: Via deze link komt U op de pagina ,waar zelf d.m.v een keus te maken..de Dodenherdenking vanavond te volgen op Internet. http://nederland24.nl/

Ik vermoed dat de NOS wel een live stream heeft van de dodenherdenking. (Vorig jaar tenminste wel). Dus vanavond gewoon even naar http://www.nos.nl Toegevoegd na 9 uur: Ja de nos heeft het live.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100