Wie weet een handige, eenvoudige, gratis internetsite voor Exel tutorials?

Weet jij het antwoord?

/2500

Excel bedoel je? Kijk hier eens: http://www.gratiscursus.be/excel_2007/

Erg goed en handig is de site van Lynda.com met allerlei video en course materiaal. Geweldig goed, maar kost ook iets van 25,- in de maand. Misschien hebben ze een gratis trial?

Misschien heb je wat aan de volgende links, waar 'cursussen' staan voor Excel.: http://office.microsoft.com/nl-nl/training/CR006183114.aspx En voor Excel 2007: http://office.microsoft.com/nl-nl/training/CR010047968.aspx

In Google kom je een heel eind of kijk bijvoorbeeld eens: www.excel2000.co.cc http://www.lochem.net/excel/ Ook kun je de menu's openen in Excel en dan gewoon met de helpfunctie erbij, jezelf optie voor optie te laten voorlichten. De helpfunctie in het programma zelf is vaak genoeg uitleg. Daarnaast kun je dan ook nog meer toelichting Googelen door bijv. in te tikken wat je uittest; site:*.nl excel verticaal zoeken. Erg behulpzaam zijn ook de mensen in Usenet: http://groups.google.com/group/microsoft.public.excel/topics Als je een probleem hebt, vraag je uitleg, en die komt meestal binnen een paar uur, net als op Goeievraag, maar dan meestal door speciale Excel professionals. Erg bruikbaar en al 20 jaar gratis met ervaren vrijwilligers.

hmm.. youtube? google?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100