Bestaat er een programmatje dat die reclames voor youtube fipmpjes tegenhoudt. Of een browser die die onzin blokeert?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee, dat bestaat niet. anders zou youtube enz geen geld meer krijgen voor de reclames die jij dan tegen houdt. ik vind het ook zwaar irritant! wat je zou kunnen doen is een filmpje downloaden dan heb je het niet, maar dan moet je wel denken aan de moeite! succes

Zover ik weet bestaat dat ook niet, gelukkig ook maar. Stel je voor dat YouTube (Google) er geen geld meer aan zou verdienen, dan weet ik wel bijna zeker dat het stopt. Nu door die advertentie krijgen ze tenminste nog wat geld binnen.

nee gelukkig niet anders zou youtube binnenkort geld moeten vragen dat zou ik in elk geval niet willen

Sinds ik Ad Block Plus gebruik heb ik ze niet meer gezien, maar misschien heb ik gewoon geen video gezien met reclame ervoor kan ook. ABP is als addon te downloaden voor Firefox en vast ook andere browsers. Geef even een yt filmpje op met reclame dan kan ik het controleren. Voor dumpert werkt het iig.

Bronnen:
https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addo...
https://chrome.google.com/extensions/detai...

Een heel handig programmatje is de f5 knop. Gewoon vernieuwen als je een filmpje hebt gestart en er komt geen reclame meer.

Zoals MRtomaat al zij, Download Adblock Plus. Het is gratis en het is te gebruiken in bijna elke browser. Als je gewoon dit googled kom je er vanzelf wel: "Adblock plus (Browser die jij gebruikt)"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100