Waarom kan ik geen uitzendingen kijken op mijn computer zoals: CSI gemist?! HELP ME PLEASE!!

Ik heb een Acer computer. ik zat laatst America's next topmodel te kijken maar ik kwam erachter de CSI Justin bieber afgelopen was. ik wou het dus terug kijken op deze site: http://www.rtl.nl/xl/#/u/0942da81-d832-35c1-963c-c6206f6f4f6e maar toen begon ie te laden en opeens stond er dit: de volgende plug in is vasteglopen : Silverlight Plug-in En kon ik hem dus niet kijken. Ik heb het vaker bij andere filmpjes. Ik vind het erg jammer . Ik hoop dat jullie een idee hebben ?! WILLEN JULLIE ME ALSTJEBLIEFT HELPEN?! Groetjes, Chloe.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Welke browser gebruik je? Ik vermoed Chrome, kan dat kloppen? Want die geeft vaker problemen met Silverlight. Wat je kunt doen is je browser updaten en het dan nog eens proberen. Blijft het probleem bestaan download dan een andere browser, bijvoorbeeld Firefox en daarin dan de Silverlight plug in.

Je hebt die Silverlight plug-in waarschijnlijk nog niet geïnstalleerd. Als het goed is krijg je bij die mededeling dat Silver light plug-in is vastgelopen de optie om Silverlight te installeren. Ik heb trouwens ook gemerkt dat ik veel uitzendingen niet kan kijken via de browser Google Chrome, mijn standaard browser. Dus kijk ik alles (Uitzendinggemist.nl, RTL gemist etc.) via Google Windows Explorer. Daar heb ik dus ook Silver Light geinstalleerd en alles werkt nu prima.

Je hebt dus problemen met de silverlight plug in. STAP 1 In dat geval verwijder je die eerst via: Start menu - COnfiguratiescherm - Programma's verwijderen. Selecteer Silverlight uit de lijst en verwijderd die. STAP 2 Ga naar http://www.microsoft.com⁄getsilverlight Installeer dan Silverlight weer opnieuw. Een handleiding (deze is bedoeld voor Magister, een pakket dat op scholen wordt gebruikt) kan je ook in jouw geval gebruiken: http://www.reynaert.nl/dbdocs/attachment_127.pdf Check status van Silverlight: http://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx Toegevoegd na 2 minuten: NB. Er zijn vaker problemen met Silverlight en uitzending gemist. Als je een Acer computer hebt met een AMD chip kan dit ook nog wel eens problemen geven. In de bron IQuality uit 2010 lees je meer over de problemen en oplossingen. Toegevoegd na 5 minuten: NB. De link onder STAP 2 werkt niet meer. De nieuwe deeplink staat in de bron. Toegevoegd na 13 minuten: --- Toevoeging voor Chrome --- De problemen zijn meerdere keren gerapporteerd en ik vermoed dat het te maken heeft met beveiliging van het filmpje (DRM). RTL meldt dit probleem ook al in de FAQ: http://www.rtl.nl/service/xl/ Sommige mensen geven op het Google forum aan: "Overigens crasht ie alleen als je al naar fullscreen gaat tijdens het reclame filmpje. Als je wacht tot het reclame filmpje afgelopen is en daarna naar fullscreen gaat komt het probleem niet voor." "je kunt ook de extentie IE tab installeren via deze link: https://chrome.google.com/extensions/detail/hehijbfgiekmjfkfjpbkbammjbdenadd?hl=nl Als je die hebt geinstalleerd ga je naar de rtlXl site. Als de site is geladen klik je op de IE tab. De site herlaadt dan." "Voor mij dochter even uitgeprobeerd hoe dit is op te lossen: Dit werkte direct: Start het Microsoft Silverlight klik op Toepassingopslag haalt het vinkje weg bij Toepassingopslag inschakelen bevestig met OK Hierna Chrome opnieuw opgestart Hierna werkte RTL gemist weer prima " http://www.google.com/support/forum/p/chrome/thread?tid=6ec4d9c2ee8c04fe&hl=nl

Bronnen:
http://www.computeridee.nl/node/48670
http://www.iquality.nl/nl/blog/2010/april/...
http://www.microsoft.com/getsilverlight/Ge...
http://www.microsoft.com/silverlight

Ik kijk gewoon - met vrijwel elke browser- op de volgende website, om gemiste programma's terug te zien van bijna alle grote publieke omroepen + de commerciëlen !! http://tvtutti.nl/ Groet:Zoekertje Toegevoegd na 4 minuten: TIP: Als je op deze website op LIVE drukt ..krijg je alle FTA zenders ook meteen te zien,volledig GRATIS . * FTA=Free To Air (Vrij te bekijken zenders)

Wanneer je Google Chrome gebruikt klopt dit inderdaad. RTL-gemist heeft een probleem met het aanbieden van programma's in deze browser. (zie ook FAQ op de website). Het beste wat je kunt doen is dus met internet explorer of firefox

Je kunt ook gewoon bij gewone Internet Explorer kijken. Zelf werk ik altijd met Chrome, maar wanneer ik iets wil terugkijken, gebruik ik hiervoor Explorer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100