waar in mijn computer vind ik mijn wifi wachtwoord?

Weet jij het antwoord?

/2500

Die vind je niet in de computer maar onder je draadloze router staan de inloggegevens. Toegevoegd na 3 minuten: Met inloggegevens bedoel ik dus je username en wachtwoord. En als je al verbonden bent met je wifi en je hebt al een keer eerder je wachtwoord ingevoerd dan kun je de wachtwoord weer terugzien door op draadloze netwerkverbindingen te klikken en dan rechtermuisknop op je verbinding en dan eigenschappen en bij netwerkbeveiligingsleutel staat je wachtwoord. Als de tekens verborgen zijn dan moet je drukken op tekens weergeven.

Wellicht gaat het gratis tooltje WirelessKeyView van NirSoft uitkomst bieden. De automatische aanmelding bij draadloze netwerken geschied sinds Windows XP via de 'Wireless Zero Configuration' service. WirelessKeyView leest de configuratie en daarmee de opgeslagen wachtworden van deze service uit.

Bronnen:
http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html

dat kan je niet zien. de code staat op de router

Je moet bij je browser dit intypen: 192.168.1.0 of 192.168.1.1 Als het goed is krijg je dan een schermpje, waar je je gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen van je router. Vul daar dan eens admin en admin in of user en user. Als het lukt om in te loggen, dan moet je zelf even verder zoeken, bij password.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100