sommige websites laden niet

ik zit zo even te surfen op het internet en merk op dat veel websites niet of slecht willen laden... sites zoals bijvoorbeeld google hebben daar helemaal geen last.
ook goeievraag.nl tot heden niet.
elke keer als ik mijn browser sluit word alles gewist inclusief cookies en geschiedenis...
ook heb ik op speedtest gekeken... aan mijn internetverbinding ligt het niet...

ik heb het eigenlijk pas sinds net... heb hier nooit last van gehad...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze vraag is 2 dagen geleden gesteld, zaterdag dus. Ik had er ook last van. Navraag bij de KPN leverde op dat er een landelijke adsl storing heeft plaatsgevonden. Bij mij werkt alles weer normaal vandaag. Bij jou waarschijnlijk ook.

kijk even of je plugins zoals flash player e.d geinstalleerd hebt voor je browser. Je cookies en geschiedenis worden waarschijnlijk gewist omdat je in je browser instellingen aangegeven hebt om deze gegevens te verwijderen bij het afsluiten van de browser. Ik gok dus dat het iets met je beveiligingsinstellingen te maken heeft dat je niet accepteerd om stukjes van websites op te slaan op je computer, en dat je ze daardoor niet kunt laden. Je kunt altijd nog een specialistisch forum proberen zoals het helpmij forum.

Misschien is het een idee even een andere browser te installeren om te kijken of die de pagina's misschien sneller laadt. (Je hoeft je eigen browser dan niet te verwijderen, maar kunt ze naast elkaar gebruiken). Verder zou ik er eens een paar anti-virus en anti-spywarescans aan wagen. ESET/NOD is een prima online scanner: http://www.eset.com/us/online-scanner Met de gratis versie van Malwarebytes kun je op spyware controleren: http://www.malwarebytes.org/ Ook een flinke opschoonbeurt met CCleaner wil nog weleens helpen: http://www.piriform.com/ccleaner Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100