Welk online spel, waar je niets voor hoeft te downloaden is geschikt voor een kind van 13 jaar oud?

oja het moet ook gratis zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hallo, speel het online Fifa 11 online spel! kijk op deze website: http://fifa-online.magix.net/website#0 de website is wel in onderhoud! maar het online spel komt 1 juli online! het is echt een super mooi spel! vorig jaar heb ik het ook gespeeld toen was het nog fifa 10 probeer het echt! succes maat!

Bronnen:
http://fifa-online.magix.net/website#0

Veel kinderen van die leeftijd spelen runescape.

My free farm is erg leuk ook goed omdat je leert handelen.

Neem eens een kijkje op spele.nl. Hier kan men kiezen uit honderden spellen allemaal ondergebracht in verschillende categorieën. Je hoeft zo ook niet een voor een open te maken om te kijken wat het is. Met de cursor erover geeft al een goede indruk. Plus het is gratis.

als je hyves hebt kun je vandaar leuke games spelen en dat is ook bij face book mijn kind speel het op hyves

dan zou ik voor runescape gaan, het is wel in het engels maar interactie met andere spelers is niet verplicht. het is alleen wat gemakkelijker om op die manier aan spullen te komen. veel gebruikte termen zijn buy sword = ik zoek een zwaard sell food = ik verkoop eten het maximale level halen is bijna onmogelijk en kost zo'n 10 jaar om te bereiken. zelf heb ik het 3 jaar gespeeld, van groep 8 tot 2e klas middelbare school. het is te spelen op www.runescape.com welke ook in de bron staat vermeld

Bronnen:
www.runescape.com

Als het iemand is die van voetbal houdt, is misschien www.hattrick.org een aanrader.

wat ik altijd deed rond die leeftijd was iets dat heet 'Tribalwars', dan moet je een eigen middeleeuws dorp bouwen, en dan kan je in stammen gaan etc. Hartstikke leuk, en gratis! :)

Bronnen:
mij

Er zijn heel veel online spelletjes. En ieder kind van 13 jaar is weer anders, dus hoe kunnen wij weten wat hij/zij leuk vind? De een houdt van racen, de ander van knokken, of sporten, of bouwen en weer een ander van strategie. Op fukgames.com staan heel veel spelletjes. Allemaal gratis een poos online te spelen. Zelf ben ik momenteel nogal wel van alle versies van Farm Frenzy.

Bronnen:
http://www.fukgames.com/

Op facebook (alleen als je daar lid van bent) gewoon in het zoekvak in typen games en je vindt er zo een hele hoop ;) en op hyves ook en verder als je het gewoon googled kan je dr ook een hele hoop vinden ;)

Bronnen:
http://facebook.com
http://hyves.nl
http://www.google.nl/search?rlz=1C1RNNZ_nl...

Ik speel wel eens MMORPG op Speeleiland.nl maar dat gaat snel vervelen. Ik heb ook wel eens van habbo gehoord misschien leuk?

Travian is ook leuk, vooral de nieuwe versie. En natuurlijk op Hyves en Facebook! En inderdaad wat voor spelletjes vindt je leuk??

Bronnen:
Mijzelf

http://www.nicoland.nl/nl/nicoland.asp Educatieve spelletjes waarvoor je je wel moet registreren maar is vooral leuk en leerzaam op taalgebied. Mijn zoon heeft mede door dit soort spelletjes al snel een voorsprong op school gehad in Engels en Duits. Hij vond het ook nog eens leuk om te doen.

http://www.minecraft.net/play.jsp Gratis spel, je kunt ook met meerdere spelen maar. daarvoer moet je een (gratis!) account voor aanmaken. Als je het leuk vind kun je ook 15 euro betalen voor de 'full version'.

habbo.nl of gosupermodel (alleen voor meisjes)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100