Bestaat er een website die mensen kan achterhalen?

Ik bedoel, bestaat er een website, waar mensen, wij, jullie, een persoon kunnen achterhalen, wie hij/zij is, waar hij/zij vandaan komt, leeftijd, geboortedatum, voornaam, achternaam, etc.

Net zoals je met 'fakers' hebt zeg maar..
Hopelijk ben ik duidelijk genoeg.

Ook heb ik geen idee waar ik dit moet plaatsen..

Toegevoegd na 1 minuut:
o en de namen van zijn/haar ouders.

Toegevoegd na 2 dagen:
t gaat om een jongetje van een jaar of 5 a 6 jaar, een bekende van mij beweerd dat t zijn zoontje is, maar dat kindje staat er 'te' perfect op zeg maar..

Hij ziet zijn kleine ook niet meer, vandaar dat het wat vraagtekens oproept, maar ik ga zoeken.
Dank jullie wel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt het proberen op de site van "wieowie"'. Daar kun je veel gegevens terug vinden, maar vaak moeten ze dan wel met iets van gegevens op internet staan.

Bronnen:
www.wieowie.nl

Nee. Dat soort websites bestaan niet van een voldoende omvang om er wat nuttig mee te kunnen. De gegevens die je zoekt zijn overigens ook het soort gegevens dat mensen die iets willen met andermans identiteit graag willen hebben, dus zijn er weinig mensen die hun gegevens hiervoor vrij zouden willen geven.

Het bevolkingsregister (GBA) staat NIET op internet. Je mag ook niet zomaar alles opvragen uit het GBA. Echter, met google kun je, als je een naam weet , soms best wel wat achterhalen. Net als via sites als facebook, hyves, linkedin

op www.pipl.com kan je redelijk goed mensen vinden op internet. Niet in detail waar je naar vraagt, maar als die persoon een beetje actief op internet is,kan je aardig wat vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100