Vind je het redelijk dat als je zelf je eigen gestelde vraag verwijderd je de drie punten niet terug krijgt ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het boeit me niet.

Jawel, dit "dwingt" tot goed nadenken voordat je een vraag stelt.

Wel als de reden was dat de vraag niet voldeed aan de gestelde eisen. Zoals een vraag die al eerder gesteld zou zijn. Al vind ik dat laatste trouwens op zich niet zo'n goed voorbeeld, want ik vind 't jammer dat je sommige type vragen niet opnieuw mag stellen.

Nee, dat vind ik niet redelijk. IK verwijderde één maal mijn vraag en toen schrok ik wel. Het is gewoon beter om de vraag dan maar te sluiten maar dat kan pas na een uur, zodat je al die tijd met de vraag blijft zitten.

Ja, er zal vast een goede reden zijn voor het verwijderen van een vraag en een antwoord. Van de week stelde iemand een vraag met een spelfout die nota bene al eerder was gesteld, maar dan zonder spelfout in het kernwoord. Een uur later was de vraag verwijderd, en terecht. Oplettendheid bij vragen en antwoorden voorkomt dat ze worden verwijderd. En ach, die drie punten... daar is ook wel weer overheen te komen.

Er moeten toch regels zijn... Dus of je bent ze kwijt, wat ik ondersteun, want het is al makkelijk genoeg om snel en veel punten te halen... Of je houdt ze, simpel toch... Er is er maar één de baas, en dat ben jij in elk geval niet... Van mij mogen ze eraf blijven...

nee kan er niet van wakker liggen sorry..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100