Zijn er nog andere msn`s ( geen windows live messenger)

Weet jij het antwoord?

/2500

google talk, facebook chat, hyves geklets en zo nog een paar.

ja, een paar die ook op het msn netwerk (dus je kan gewoon met mensen op msn praten) kunnen zijn: -miranda IM -pidgin -trillian -AIM er zijn ook andere netwerken waar je ook kan, zoals google, yahoo en irc (er zijn nog een hele hoop andere minder gebruikte)

Inderdaad zoals bovenstaande antwoorden, en ook e-buddy. Kan je gewoon op internet en hoef je geen account te hebben zoals bij hyves etc. alleen een mail adres maar die heb je waarschijnlijk al :)

skype en yahoo messenger behoren ook tot de mogelijkheden ;-)

bij ubuntu zit een standaard in het besturingssysteem geïntegreerde mesenger, net zoals mail. het werkt goed, alleen moet je er ubuntu voor hebben, dit is trouwens een gratis os

Ik ben misschien van de oude stempel, maar de allereerste was icq. En bestaat nog steeds.

Bronnen:
www.mirabilis.com

Naast MSN hebben we diverse aanbieders van de chat mogelijkheden ICQ, via skype, en tegenwoordig ook via hyves bijvoorbeeld. Er zijn hiernaast nog veel meer, maar die worden voornamelijk buiten NL gebruikt.

Bronnen:
eigen info

Een heel bekend alternatief is Pidgin (de 1e link). Deze software is helemaal gratis (opensource) en je kunt meerdere chat-netwerken gebruiken. En inderdaad, zoals al genoemd, is Miranda IM (2e link) ook een prima alternatief. Gratis en eveneens geschikt voor meerdere netwerken.

De Messengers-startpagina bevat verwijzingen naar "instant messengers" in alle soorten en maten. Er zijn erg veel van dat soort programma's. De meest-gebruikte worden al door de andere beantwoorders hierboven genoemd, zoals Miranda IM en Pidgin. Neem maar eens een kijkje op de startpagina om te zien wat voor messengers er zoal zijn.

Bronnen:
http://messengers.startpagina.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100