Hoe wijzig je in Outlook je e-mail adres?

Vandaag is er een monteur bij me langs geweest omdat ik van provider ben veranderd. Hij heeft het e-mail adres ingesteld dat de KPN mij verstrekt had. Ik wil echter een ander e-mailadres met mijn eigen naam voor de @. Omdat hij al een half uur over zijn tijd heen was en hij dit instellen en veranderen van het e-mail adres eigenlijk helemaal niet hoefde te doen vroeg hij mij het zelf te veranderen in wat ik eigenlijk hebben wil. Ik vond dat best maar nu kan ik nergens vinden waar ik het veranderen kan. Weet iemand dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

bovenin de balk extra aanklikken en dan accounts aanklikken en dan toevoegen.succes

extra accounts oude verwijderen nieuwe toevoegen. pc opnieuw opstarten.stuur een e-mail naar jezelf of ie het doet. bijvoorbeeld nieuwe emeel@kpnmail.nl test test

Bij bijna alle internetabonnementen krijg je standaard automatisch een e-mailadres toegewezen. Dit is het e-mailadres dat nu door de monteur is ingesteld. Daarnaast kun je vaak zelf extra e-mailadressen of e-mailaliassen aanmaken. Het verschil is dat een e-mailadres een eigen postbus heeft en een e-mailalias bij een al bestaande postbus met e-mailadres hoort. Je kunt meestal inloggen op de webpagina van je provider met de gegevens van het standaard e-mailadres waarna je allerlei diensten kunt aan- en uitzetten en dus ook extra e-mailadressen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100