Is er een middel tegen een reflecterend scherm?

Ik zit vaan in de woonkamer met de zon op mijn scherm. verplaatsen kan niet.
weet iemand goede raad?

Toegevoegd na 4 minuten:
Iets tegen een reflecterend scherm, o.a ook voor laptops enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Breng een aniti-reflectielaag aan op je monitor, is bij de meeste computerzaken wel te koop. Toegevoegd na 51 minuten: Moet zijn anti-reflectielaag. Toegevoegd na 2 uur: Het weerspiegelen van uw laptop of monitor door zonlicht of kunstlicht waardoor uw glimmend beeldscherm als een spiegel moeilijk leesbaar is, wordt door onze antireflex bescherm folie opgelost. Een touchscreen wordt tevens beschermd tegen beschadiging. De Symbol handscanner en bedrijfsmatige touchscreens krijgen een facelift en worden minder snel afgeschreven. Zelfs de kans op display - scherm breuk wordt verminderd. Lichtschittering, irritant spiegelen van uw laptop behoort tot het verleden.

Bronnen:
http://www.smartfolie.com/

een luifel ophangen of iets anders verduisterends voor je raam

rolgordijnen voor je raam of de gordijnen stuk dicht doen

Gordijnen of je monitor ergens anders neer zetten. Soms kan het ook helpen om een polariserende bril te gebruiken. Toegevoegd na 1 minuut: Dat hij net verplaatst kon worden had ik over het hoofd gezien. Sorry Toegevoegd na 3 uur: Brei een grote slurf die aan een kant over jou laptop kan en aan de andere kant over jouw hoofd. Gebruik daar voor zwarte wol. Brei lekker strak want dan komt er minder licht door. Dit is wel erg warm in de zomer. Hoe je daar iets aan moet doen kan ik hier niet beantwoorden Dan moet je tegen die tijd gewoon weer een nieuwe vraag stellen. Iets in de trant van: Ik gebruik een wollen slurf die ik over mijn hoofd en laptop trek om de reflectie tegen te gaan. Dit is nogal warm. Wat doe ik hier aan? Om nog even terug te komen op jouw vraag. Er is geen andere oplossing dan elders te gaan zitten. Er is geen spuitbus met anti reflectie spul te koop.

Met een laptop sweater hou je de zon van het scherm.

luxaflex wil nog wel eens helpen.die kan je dicht draaien als je last hebt van teveel licht en weer openen als t donkerder word.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100