hoe moet ik mijn muis onderhouden?

de muis van de computer.
die hapert steeds vaker.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gerrit, weg met al dat gepruts en die muizenissen! Die van jou is nu wel aan pensioen toe. Doe een diepte-investering van nog geen tientje, en geniet van 't gemak...

Als je nog een muis met zo'n balletje aan de onderkant, kan het zijn dat dit en de wieltjes waar het tegenaan loopt vervuild zijn, makkelijkste is van om het balletje er even uit te halen en deze plus de wieltjes even schoon te maken, deze laatste kan je makkelijk even schoonpeuteren met een klein mesje ofzo, wel oppassen dat je ze niet beschadigd. Ook zou je eens voor een nieuwe muis kunnen kijken, deze zijn al te koop vanaf 10 euro ofzo.

Je moet hem onder de duim houden! En op tijd de batterijen wisselen, want als ze gaan lekken heb je een probleem. (zelf eens meegemaakt) En nooit aan zijn staart trekken! De randen om de voetjes zitten soms vol met aangekoekt stof. Verwijder dat met de punt van een houten saté stokje of iets dergelijks.

blaas af en toe even de laser schoon met je mond . daar kan ook wat stof tussen zitten.

Hoe oud is die muis, is het er nog eentje met een balletje erin, dan wordt het tijd om een nieuwe te kopen, voor een paar tientjes heb je er al eentje.

Zet er en toe gewoon de stofzuiger op, dan is er geen stofmee en eens in de zoveeltijd is het gewoon tij voor een nieuwe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100