waar kan ik zo goedkoop mogelijk een leuke laptop kopen?

Het hoeft geen zware doos te zijn ^^ Dus beetje internetten, kunnen multitasken, schrijven, maar niet voor zware games of zo... Graag wel iets waar nog garantie op zit.

Toegevoegd na 2 minuten:
omgeving Enschede

Weet jij het antwoord?

/2500

In Amerika.. Dit scheelt aanzienlijk. Probeer te kijken of je het een en ander kunt bestellen via internet. Mijn laptop was €150 en idd zware games wordt lastig maar al het andere doet deze zeker.

Wij hebben pas een laptop gekocht bij pc4everyone en de levering is snel en nieuw of 2dehands met garantie. Ze hebben ze in alle prijsklassen.

Bronnen:
http://www.pc4everyone.nl/studie/complete-...

Ik heb zelf een netbook en ben daar erg tevreden over. Hij is klein, licht en doet het prima. Het nadeel is dat je een geen CD's of DVD's in kan stoppen, maar ze zijn goedkoop en licht. Je kan ze heel makkelijk meenemen. Je kan ze overal kopen en er is er vast een naar jouw zin!

Wacht maar een aanbieding af en volg www.voordeelmuis.nl eens. Ik raad je wel aan om hem in de winkel te kopen. Want als er toch iets mis mee is, kan je eenvoudiger terug. Zelf heb ik ook een netbook (kleine laptop), als je niet wilt photoshoppen gaat het prima. Maar als je er veel op gaat werken, is een grotere (laptop) dus prettiger.

wat dacht je van marktplaats?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100