Wie kan er advies geven voor de aanschaf van een notebook t.b.v. een student middelbaar beroepsonderwijs (marketing & reclame)?

Op zoek naar een goede prijs/kwaliteitverhouding + leverancier

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor mij vallen veel merken van latops af, Toshiba heeft zich ook bij ons op het werk keer op keer als beste bewezen en ik heb derhalve ook op Toshiba gezocht (Dell is ook goed hoor). De beste welke ik voor je kon vinden: Toshiba Satellite C650-107 De heeft voldoende intern geheugen en een fatsoenlijke processor om lekker mee te kunnen werken op windows 7 ism paketten welke je in de reclame gebruikt. CPU-type Intel Core i3 330M Geheugengrootte 4GB Geheugentype DDR3 (SODIMM) Schermdiagonaal 15,6" Video uit D-Sub (VGA) Schermresolutie 1366x768 (WXGA Wide) Backlight Edge-lit Hardeschijfgrootte 320GB Hardeschijftype 5400rpm 549 euro bij 4launch.

Bronnen:
http://www.4launch.nl/shop/product/093077/...

Ik zou in ieder geval een laptop nemen met core i3 processor. Als ik er nu een zou moeten kopen, zou ik beginnen bij Dell. Daar kun je belangrijke zaken aan de laptop nog wijzigen zoals besturingssysteem, intern geheugen, harde schijf etc. De prijs varieert wel met je keuzes uiteraard, maar voor 549 heb je een latop met core i3 processor. Ook hebben ze vaak een leuke aanbieding. Let wel op de verzendkosten, want die komen er nog bovenop. Ook kun je Dell bellen voor advies.

Gezien de studie, Marketing & Reclame, zou ik zeggen, kies een Mac. Vooral voor Reclamedoeleinden is de Mac een goede keus. De Adobe programmatuur draait altijd fantastisch op een Mac en de Mac blijft langer up to date. Waar een PC laptop na twee jaar eigenlijk al weer verouderd is, kan de Mac gedurende de hele studie mee en ook daarna is de Mac laptop nog waardevol genoeg om op te werken of alsnog te verkopen. OK, in aanschaf wat duurder maar je krijgt gelijk een serie bekroonde programma's er bij, n.l. iLife. In gebruik is de Mac ook goedkoper. Je hebt b.v. geen anti-virusprogrammatuur nodig en problemen zoals bij Windows heb je op een Mac ook niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100