Waar is er nog een pc-toetsenbord met nederlandse layout te verkrijgen?

Ik heb gezocht maar niet gevonden.
Elke zoekopdracht naar een pc-toetsenbord met nederlandse layout eindigt in honderden aanbiedingen voor muziek-keyboards, bij toetsenbordverkopers met 347 modellen en bij forums met vragen over het wijzigen van de layout van een toetsenbord.
Maar ik wil alleen maar een pc-toetsenbord met nederlandse layout kopen. Met het @-teken links, en de trema, accent grave en accent aigue als dode toetsen.
Iemand een linkje met éénduidige aanbiedingen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb niet op 'keyboard' gezocht, maar op 'toetsenbord' - ik bedoel, als je een Nederlands toetsenbord zoekt, zoek dan ook in de Nederlandse taal!   ;-) Via de zoekterm "Nederlands toetsenbord" kwam ik op onderstaande twee sites. Er zijn er meer, maar die kun je nu zelf ook wel vinden, denk ik. Succes!

Bronnen:
http://search.euro.dell.com/results.aspx?s...
http://www.topproduct.nl/hardware/Toetsenb...

Het is mogelijk om speciale stickers te bestellen die je over de Engelse tekst op de toetsen plakt: Bevestig, Hfdletters, Anders, en dergelijke. Zie http://www.nltoetsenbord.nl/Nederlandse%20Toetsenbordstickers.html

Ik weet niet precies wat je bedoeld met "Nederlandse layout" maar normaal gesproken gebruik je een QWERTY toetsenbord (naar de eerste 6 letters op de bovenste rij). Hoe de toetsen zich gedragen ligt aan de toetsenbordinstelling van je besturingssysteem. Zo te horen wil je US International hebben. Het @-teken zit dan onder SHIFT-2 en de dode toetsen werken zoals je beschrijft. Wat betreft een link: er is nogal wat keuze. De prijzen lopen sterk uiteen en ook het bedieningsgemak. Kijk eens bij Salland (http://www.salland.eu/category/66/toetsenborden.html?rst=1), die hebben goede spullen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100