Zijn er laptops die de Sims 3 aankunnen?

Je hebt er onder andere 2,4 kloksnelheid voor nodig en een goede videokaart. ( http://thesims3.ea.com/view/pages/feature6.jsp ) Waarschijnlijk zal zo'n laptop net zo duur zijn als een nieuwe desktop, maar de mobiliteit van een laptop is echt nodig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Tuurlijk, pas hem zelf maar aan. Wel een paar centjes nodig.

Dit zijn wel erg lage 'requires' voor een game. Een beetje laptop kan de game draaien. Laptops kosten over het algemeen evenveel als een desktop, maar hebben wat minder performance. Als je een laptop wilt met de performance van een nieuwe desktop rond de 800, zal je richting de 2k gaan. Een laptop rond de 800 kan het aan.

Het loopt zeker met de minimum systeemeisen. Je wil dan alleen niet weten hoe het uitziet. Hou dat even in gedachten. Als je een nieuwe laptop gaat kopen, ga dan voor een 'dual-core Intel' processor. Die hebben over het algemeen een goede prijs/kwaliteits verhouding. Laat je adviseren door de winkel, of beter nog.. Door een kenner!

Laptops zijn de dag vandaag zeer krachtig met het gamen. Zie bron. Alien laptops zijn de beste laptops op het gebied van 'mobiel' gamen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100