Hoe krijg ik internet op mijn Blu-Ray speler. Hoe doe ik dit?

Ik wil internet op mijn blu-Ray speler maar hij ondersteund geen WiFi en de internetkabels zijn te ver weg. Hoe krijg ik alsnog internet op mijn Blu-Ray speler?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een langere internet kabel kopen

Niet. Internet krijg je alleen op een daartoe voorbereid apparaat. Wat wel zou kunnen, is dat je beelden van internet via jouw computer streamt naar jouw blue-ray speler.

Via een powerline adapter is een mogelijkheid. Je stopt een powerline adapter in een wandcontactdoos naast de modem/router en plugt de kabel van de router in de powerline adapter. Je stopt een powerline adapter in een wandcontactdoos naast de blu-rayspeler en plugt een ethernetkabel van de powerline adapter in de br-speler. https://www.coolblue.nl/product/338654/tp-link-tl-pa4010p-geen-wifi-500-mbps-2-adapters.html ... Je zou dan met een switch(hub) ook nog meerdere apparaten zoals je TV of mediaspeler bedraad aan kunnen sluiten. https://www.coolblue.nl/product/453955/netgear-gs105e-prosafe-plus.html --- Plaatje rood=mediaspeler blauw=blu-ray speler groen=powerline adapter paars=router geel=switch (alleen als je meerdere apparaten aan wil sluiten via ethernetkabel)

Toegevoegd op 28 december 2018 19:01: tekst, afbeelding

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100