Hoe stel je deze Tv Tuner in?

Ik heb destijds bij een Medion laptop een tv tuner gekregen met afstandsbediening en antenne. Weet iemand hoe je dit installeert en doet werken, het betref een tv tuner type 7134 van Medion.

Toegevoegd na 2 minuten:
Zie foto.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stuurprogramma voor je laptop hier downloaden: http://www.medion.com/nl/service/_lightbox/treiber_details.php?did=4624 Handleiding in Nederlands kun je hier downloaden voor uitleg hoe in te stellen: https://www.gebruikershandleiding.com/PCTV-7134-NL-06/handleiding-5-5291.html Toegevoegd na 7 minuten: Drivers voor voor Windows 7 en 8 hoger kun je hier downloaden de eerste link is voor XP en Vista: http://www.driverscape.com/download/medion-tv-tuner-7134-mk2-3

Bronnen:
google

ik vraag me af of je deze nog echt aan de praat kan krijgen het gaat hierbij om analoge signalen deze TV tuner zijn vaak nog van de tijd voor digitale TV Dus je krijgt hoogstwaarschijnlijk alleen NED 123 erop en misschien je regionale zenders. Je kon vroeger dus de coax aansluiten op je laptop maar aangezien dit signaal dus tegenwoordig digitaal is kan je hooguit op deze manier dus alleen ned 123 etc nog vinden. het ligt er ook aan of je kabel tv hebt of tv via adsl ? Als je geen kabel hebt is je coax aansluiting in de woning meestal afgesloten. heb je wel kabel dan moet je waarschijnlijk een splitter gebruiken om het signaal af te tappen voordat deze naar de setop box en modem gaat en dat is meestal een probleem voor het signaal je zou dus een losse tv antenne moeten aansluiten om het signaal nog uit de lucht te krijgen. Je setopbox kan je niet gebruiken omdat deze vaak niet eens meer coax out heeft. maar hdmi of scart Maar ik zie 2 pcmcia kaarten kan je misschien nog een foto toevoegen van die ene grote (van de aansluiting ?) kunnen deze in je laptop aansluiting ? die ene lijkt me wat groot ? past dat ? die ander is voor je afstand bediening denk ik ik zie wel een antenne maar dat is volgens mij niet de antenne voor TV maar voor de afstandbediening.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100