Kunnen deze 2 videokaarten bij elkaar?

de vraag staat in de titel ik wil weten of deze videokaart : http://tekpc.co.uk/asus-nvidia-geforce-gt-610-silent-fanless-2gb-ddr3-pci-express-2-0-810mhz-1200mhz-low-profile-half-height-graphics-card-31051
En deze : http://www.zotac.com/products/graphics-cards/geforce-600-series/gt-610/product/gt-610.html met elkaar in een computer kunnen niet voor betere prestaties maar voor meerdere schermen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Natuurlijk, als je voldoende plek hebt op je mobo en je de instellingen goed zet kunnen beide kaarten onafhankelijk van elkaar werken. Het is onzin dat het exact dezelfde kaarten zouden moeten zijn. Dat is alleen zo bij sli maar dat is sowieso minder zinvol.

Dit zal je niet veel brengen. Je kunt ze bij elkaar zetten, want het zijn kaarten van dezelfde generatie Maar beide zijn nu niet al te beste kaarten meer en de prestaties van je pc worden er niet beter op. Het is alsof je van twee Smarts een Mercedes wilt bouwen... Om ze te combineren moeten beide dezelfde GPU hebben, anders zal Windows slechts één kaart gebruiken. Ikzelf zou de kaarten verkopen en een nieuwe halen. Daar zul je meer profijt van hebben en je kunt er in de meeste gevallen twee monitoren op aansluiten. Hier is nog een interessant artikel over het gebruik van een oude videokaart samen met een nieuwe... het is wel in het engels... Waar je ook een beetje rekening mee moet houden is het stroomverbruik van twee kaarten samen.... kijken of je pc dat aankan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100