wat te doen kapot touchscreen door water bij iphone 5?

ik heb gister mijn iphone 5 in bad laten vallen hij heeft nog geen seconde in het water gelegen toen ik hem er uit haalde deed alles het nog ik heb hem gelijk in de rijst gelegd maar toen ik hem vandaag aan zetten merkte ik dat het touchscreen het niet meer deed wat kan ik nu het beste doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hij moet sowieso een paar dagen in het rijst liggen. Verder is het lastig om te zeggen wat je kan doen. De iPhone is niet het makkelijkst te repareren toestel, verre van zelfs. Verder weet je niet aan welke onderdelen het precies ligt. In het geval van vocht kan het aan van alles liggen. Gewoon de digitizer die het niet doet, maar ook de printplaat die gegevens niet ontvangt. Als je zelf niet handig bent kun je hem sowieso niet repareren, en zit het erin dat je gewoon pech hebt en je inboedel verzekering moet aanspreken.

Haal batterij eruit en leg hem tenminste 2 dagen op de warme verwarming. Daarna 1 dag gewoon op tafel laten liggen op huiskamerstemp. Beatsnew.nl daar kunnen ze een hoop voor je doe. Zit in Amsterdam. Kijk op hun site. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100