Heeft er iemand advies over welke laptop ik precies heb (zie het probleem in beschrijving)?

Ik heb een Toshiba Satellite, maar ik wil weten welk model het precies is. Op de support-website van Toshiba wordt mijn serial number niet gevonden, als ik automatisch zoek geeft hij een error en als ik handmatig gegevens invoer staat het er niet bij. Zie de link hieronder. Op de sticker onderop mijn laptop staat het volgende: MODEL NAME: SATELLITE C660-1N6

De link naar de Toshiba website:
http://www.toshiba.eu/innovation/generic/SUPPORT_PORTAL/

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt het idd gewoon over een Toshiba Satellite c660 Kan er echt niet meer van maken. http://www.techzine.nl/producten/laptops/33333/2/toshiba-satellite-c660-1n6-specs.html Toegevoegd na 3 minuten: Wat wel bijzonder is, is dat inderdaad uw type er niet tussen staat. Het gaat goed tot en met de C660 maar bij de 1n6 geeft Toshiba niet thuis.

Hier is de link naar het product op de Toshiba website: http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/satellite-c660-1n6/ En hier kun je je serienummer vinden (op de onderkant van de laptop): http://www.toshiba.eu/innovation/warranty_registration_help.jsp?service=EU&help=serial . Dit serienummer kun je dan gebruiken om drivers te zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100