Wat voor interne harde schijf is het beste voor de ps3 slim?

Ik heb me Playstation 3 boven op zolder en hij gaf gisteren aan dat hij geen opslag ruimte meer had, ik wil een 500 gb of hogere (als die er zijn) gaan kopen alleen de rotatiesnelheid 7200 rpm bleek vrij hoog te zijn dat het schadelijk kan zijn voor de ps3. weet iemand wat ik het beste kan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou gaan voor een SSD upgrade. tich maal sneller. verder zou ik gewoon je muziek e.d opslaan op een NAS. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een 2,5 inch SATA hardeschijf van 1TB installeren Toegevoegd na 58 seconden: Je kunt trouwens gerust een 7200RPM hardeschijf installeren gaat je PS niet stuk van aangezien die hardeschijf in een behuizing zit ;)

Voor je Playstation profiteer je het meeste van goede accestimes. Ik zou voor een Western Digital Scorpio Blue WD10JPVT gaan. 1TB, en dat voor een redelijke prijs, en scoort goed op het gebied van accestimes. Kwa schrijfsnelheden en geluid moet je je geen zorgen maken. De PS3's ventilatoren zijn toch wel luidruchtiger, en je hoeft nooit grote bestanden op te slaan met een snelheid die sneller is dan je via PSN kan downloaden. Een goed alternatief is de Toshiba MQ01ABD100.

Bronnen:
http://www.tomshardware.com/reviews/notebo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100