de inkt is op van mijn printer ,kan ik nu ook alleen zwarte inkt kopen ipv 4 kleuren?

Ik wil eigenlijk alleen zwart printen maar al mijn kleuren zijn op,maar kan ik nu ook alleen de zwarte cartridges vervangen?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja, je hoeft niet perse ook kleur te halen.

Dat zal over het algemeen niet lukken. Cartridges hebben een kleine chip ingebouwd die ziet welke kleur het is. De meeste printers zijn zodanig geprogrammeerd dat je per sé de juiste cartridge in de juist kleur moet steken. Het is tenslotte de inkt waar de printerboeren het mee moeten verdienen.

Dat ligt aan de printer....... Ik heb een Canon Pixma IP 5200 en die print echt niet als er een kleur helemaal leeg is. Als je dus altijd alleen maar zwart wilt printen, dan kun je beter een NIET-kleurenprinter kopen. Dit gaat over een Brother printer: Afdrukken met alleen de zwarte cartridge wanneer de kleurencartridges leeg zijn. http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/eu/nl/nl/faq/faq/000000/002400/000061/faq002461_001.html?reg=eu&c=nl&lang=nl&prod=mfc5490cn_all Misschien is er voor jouw merk printer ook wel een truc te bedenken. Er is een enorm aanbod van laserprinters en als je alleen zwart/wit wilt is laser eigenlijk het enige verstandige.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100