Wat is een goeie gaming desktop? Mijn budget is 850 euro inclusief monitor.

Ik heb op engelse sites al deze vraag gesteld maar ze antwoorden allemaal in dollars en die kan ik niet bestellen... Ik wil een nieuwe desktop kopen met windows er op geinstalleerd. Ik wil de volgende games kunnen spelen:
- DayZ
- Minecraft
- Assassin's Creed 3
- Battlefield 3
- The Elder Scrolls: Online
- Crysis 3

De laatste 2 games zijn nog niet uit. Crysis 3 heeft een hele goeie videokaart nodig dus ik hoef die niet persé op High settings ofzo te spelen. Het liefst heb ik een GeForce GTX 660 videokaart, maar zolang ik deze games op Medium/High settings kan spelen is het goed. Het liefst een Intel i5 of een Intel i7 processor. Ik heb zelf niet echt goeie desktops met deze specs kunnen vinden. Dell heeft ze wel, alleen daar betaal je het meeste voor het merk zelf... Ik ga zelf geen computer in elkaar zetten, dus raad me dat ook niet aan :P Bedankt voor het lezen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan op de sony online webshop een eigen vaio desktop of laptop laten samenstellen met al je wensen enz. En ook de behuizing en dan gaan zij voor jouw in hun fabrieken het maken en dan krijg je het opgestuurd: Sony.nl En dan naar webshop En dan een basis kiezen (dus een gewone desktop) En daar kan je videokaarten enzovoorts kiezen Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100