Internet is heel traag, hoe verbeter ik dit?

Beneden op de laptop haal ik makkelijk 90mb/sec maar boven op de pc slechts 10mb/sec. Ik heb glasvezel en heb het van beneden naar boven via de electriciteitskabels. Wat moet ik doen? De kastjes horen minimaal 50mb/sec aan te kunnen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja de afstand kan te groot zijn ? ligt mischien ook aan de electrische installatie ? Ook weet ik niet of je de adaptor niet op een verlengdoos o.i.d hebt De beste verbinding is altijd rechtstreeks op een stopcontact (aan beide kanten) maar verwacht er ook niet teveel van Die adaptors zijn bedoelt om je netwerk heel flexibel te maken niet om echt snel te zijn een kabel is altijd beter.

Plaats de laptop op de plek van de PC en kijk of het probleem aan de bekabeling ligt of aan de PC. Ik heb een keer mijn PC geupgrade omdat mijn netwerk sneller was dan mijn PC, dus het kan liggen geheugen, harde schijf of aan processor. Maar als je netwerk in theorie rond de 100 mb/s ligt, dan zou ik de rest van je net werk aanpassen hier aan. Die 50 mb/s kastjes vertragen het netwerk en dat is niet nodig. De 50 mb/s kastjes liggen nog goed in de markt, dus waarschijnlijk kun je nu nog een goede (inruil)prijs voor krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100