Is de 'magic mouse' wat voor mij?

Ik heb al een tijdje een macbook pro maar ik moet nog steeds een muis kopen. Ik vind het multitouch trackpad heel handig maar op veel momenten is een muis toch praktischer. Ik wil het liefst een muis die zowel horizontaal als verticaal kan scrollen, een goed voorbeeld hiervan is de mighty mouse. Echter, ik vind om verschillende redenen de mighty mouse een eritant geval. Aangezien ik toch het liefst een apple muis wil bij mijn macbook blijft de magic mouse over. Toch heb ik hier nog mijn twijfels over..
Kan ik er wel genoeg mee? Zo wil ik af en toe een spelletje spelen, is dit überhaupt mogelijk met deze muis wat betreft het instellen van de controls?
De dingen die ik tot nu toe over deze muis gehoord heb kwamen voornamelijk van apple zelf of apple fanboys, ik hoop dat iemand hier me er wat meer over weet te vertellen, het liefst vanuit een onafhankelijk standpunt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Om die reden heb ik een bluetooth lasermuis van Logitech gekocht bij mijn Macbook. Werkt uitstekend in OSX, maar ook bij Windows dat ik ook erop draai. Aan te bevelen.

Kieskeurig.nl?

Ik gebruik een draadloze logitech muismet m'n MacBook. Gat prima. Is een stuk goedkoper volgens mij.

Ik ken verschillende mensen die ontzettend veel plezier hebben van de magic mouse. De muis reageert goed, werkt prettig ga zo maar door. Het enige nadeel wat ik van de mensen om mij heen hoor, dat het erg belangrijk is, dat je de muis voor en na gebruik even schoon veegt. Stofjes ed op de magic mouse zijn zeer irritant. Succes met de keuze!

Zelf geen ervaring, maar even wat reviews voor je opgezocht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100