ik heb presto!pvr 5 , met usb en antenne en ik ontvang geen ned 1 hoe kan ik die wel krijgen?

Zo free on air zenders. software werkt goed en usb incl antenne werkt goed en ik heb alleen radioontvangst en nickeldon maar die is gesloten.

Toegevoegd na 35 minuten:
Het merk is: Ezcap 2.0

Toegevoegd na 1 uur:
vroeger had ik Pinnacle en die werkte toen wel met ned 1! En spijtig heb ik die verkocht aan iemand anders. En later precies op dat moment van vandaag wilde ik weer eentje, en zag ezcap liggen voor 7,50 euro! Dacht ik ; die laat ik niet schieten! Maar deze is heel lastiger dan Pinnacle die ik had...Hopelijk komt iemand met antwoorden.

Toegevoegd na 1 uur:
zie afbeelding, ik heb printscreen van gemaakt, die ontvang ik wel, maar alles is gesloten. Als ik scannen dan krijg ik die wel te zien. Maar ned 1 etc kan ik niet vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk werkt de antenne niet helemaal naar behoren of is de ontvangst van de digitale signalen gebrekkig. Stel de antenne op een andere plaats op en scan opnieuw. De Nederlandse Free to Air kanalen zijn Ned.1 , Ned 2, en Ned 3, en de regionale zenders zoals TV Gelderland, TV Drente, TV Noord enz. , daarnaast zijn ook de omroepradio zenders Radio 1, 2 en 3 Free to Air. Alle overige TV zenders en sommige radio zenders zijn gescrambled en niet zonder een abonnement te zien of te horen.

Het is wel een beetje vreemd dat de transponder met de free to air kanalen niet gevonden wordt, en de andere transponders wel. Kijk eens op http://radio-tv-nederland.nl/dvbt/digitenne-kpntv.html in de eerste tabel wat de dichtstbijzijnde zender is, en probeer dan eens handmatig die frequentie te scannen. Toegevoegd na 1 uur: Uit je scanresultaat blijkt dat je de zender van Hoogersmilde ontvangt, is dat ook de dichtstbijzijnde ? De frequentie waarop je moet scannen voor de publieke netten is 786MHz; misschien dat dat onder de tab advanced kan (ik ken het programma niet)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100