Kun je ook op wc papier printen?

het printen is bij mij mislukt. het frommelt. en is deels vast blijven zitten. ook zijn het vlekken geworden.
ik wil het gezicht van de buurman erop zetten.
het dan herhalen over de hele lengte.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, je kunt op wc papier printen. Maar dat wil niet met de normale inkjet printer van thuis. Zo worden er bijvoorbeeld ook 'grappige' teksten op wc-papier geprint of worden er merken op het wc-papier geprint.

Even een wilde gok van me als antwoord.. Ik denk dat het sowieso lastig wordt. Maar probeer het eens met goedkoop,stug wcpapier. Niet zo fijn voor je billen maar wellicht wel stug genoeg voor het printen. Zachtere soorten zijn denk ik onhandelbaar in de printer. Houd de rol strak maar niet té strak anders scheurt het snel. Houd ook het geprinte gedeelte goed vast. Nogmaals,ik weet niet zeker of het werkt maar probeer het eens zo. succes!

Nee dat lukt niet, dat is veel te slap... Dat gaat je niet lukken... En wat je al zei, het frommelt... Niet doen, straks is je printer ook nog stuk... Niet doen...

Wat je zou kunnen doen is het volgende: er zijn van die vellen 'papier', waar je een afbeelding op kunt printen en die kun je dan op stof (T-shirt ofzo) strijken. Wellicht dat je dat op WC-papier kunt strijken. Als je nou kleine afbeeldingen neemt, kun je er een hele rij van maken.

Stel dat het door je printer gaat. Dan nog zuigt alle inkt in het papier. Je kan proberen om er papier achter te plakken, zodat het steviger is. Daarna het papier erachter weghalen. Maar ik geef weinig kans.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100