Mijn printer print geen inkt, hoe los ik dit op?

Mijn printer (HP) geeft geen foutmeldingen aan en er zit een vol inktpatroon in. Wanneer ik ga printen, komt er wel een blaadje uit en maakt de printer de geluiden die hij normaal ook maakt, alleen staat er dus niks op papier! Hoe los ik dit op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de inktpatroon "hervult" is, dan zegt het chippie op de cartridge dat die leeg is. Op het Net kan je wel progjes vinden die dat kunnen opheffen (mag ik hier niet vertellen). Als het een originel volle cartridge is, zou ik bij het onderhoud de kop laten reinigen en een proefpagina maken. Als de cartridge spiksplinternieuw is, moet je het plastic plakkertje van de printkop afhalen.

Heb je al goed gekeken of je de inkt goed in je printer hebt gedaan?

controlleer of het papier formaat juist is ingesteld. Je kunt ook een reset doen. als het een all in one printer is dan kun je dit als volgt doen: zet de printer aan druk vervolgens cancel en power tegelijk in en wacht tot hij vraagt om een code, de code is blauw, groen, grijs. dan zal er een service menu komen. Ga dan naar het reset menu en reset de printer. (blauw--> omhoog, grijs--> naar beneden en groen is OK). Als je twijfelt in dit menu doe dan niets!!!!! Als je nog garantie hebt ga dan niet in dit menu zitten!!! Ga dan naar de winkel toe waar je hem hebt gekocht en vraag of zij er naar kijken

Bronnen:
http://www.out-of-warranty.com/how-to-rese...

Als een hervulde cartridge een tijdje niet gebruikt zijn die spuitmondjes opgedroogd en moet u die eens met de inktzijde over een natte doek wrijven tot u weer de 3 kleuren ziet verschijnen. Simpel maar effectief ! Toegevoegd na 31 minuten: Op de foto: 1 is het plastic beschermvelletje ( enkel bij nieuwe cartridge) 2 is het print path 3 is het contact vlak. Het is deze zijde, de onderkant dus, die u over de natte doek of keukenpapier moet wrijven. Toegevoegd na 2 dagen: Omdat u blijkbaar nog niet goed begrijpt wat ik bedoel doe ik er nog maar een foto bij. Op een vochtige ondergrond geeft de zwarte één zwarte streep. De kleur geeft normaal 1 blauwe, 1 rode (hier nauwelijks zichtbaar) en 1 gele streep. De rommel die u errond ziet is vuil van de onderkant van de cartridge. Een beetje wazig maar het geeft een beter idee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100