Ik heb een usb stick gekocht. Hoe regel ik dat ik nu documenten op dat ding kan opslaan? Mijn computer accepteert alleen CDroms....

Ik heb Windows 7 ik heb en Data traveler stick 4 GB

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kijk eens achterin je pc. Daar zie je een aantal ingangen als het goed is, die lijken op een soort gleufjes. Even de stick proberen hoe die er in moet. Het lijkt me heel sterk dat je geen usb aansluitingen hebt op een W7 machine...Eens aangesloten komt er schermpje tevoorschijn en klik je op verkennen (of je start verkenner en selecteert de usb stick die als zwart wordt weergegeven. Selecteer je documenten, klik rechts-kopieeren en selecteer je usb stick-klik rechts en plakken.Klaar. Wel op de veilige manier uitwerpen (rechts klikken op usb en 'uitwerpen' kiezen)

Ik neem aan dat je wel een usb poort op je computer hebt zitten? Je kan je usb stick daar gewoon instoppen waarna je computer deze automatisch herkent. Je kan gewoon mappen en bestanden daar naar toe kopieren, het werkt eigenlijk hetzelfde als een diskette.

Misschien wel zo handig om er een plaatje bij te doen. Zo ziet de achterkant van een PC er ongeveer uit. En zo zien die USB poortjes er dus ook uit. Als je het trouwens lomp vindt om aan de achterkant van je pc te moeten rommelen om er een USB stick in te steken kun je ook een USB verlengkabel gebruiken (een USB hub zou ook een optie zijn).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100