hoe kan ik via mijn pc, mijn blackberry besturen ?

mijn blackberry doet het niet meer sinds gister en ik vraag me af of ik via mijn computer hem kan besturen. Het scherm doet het niet meer en geeft alleen een wit beeld. Maar de blackberry zelf doet het wel nog.

Weet jij het antwoord?

/2500

Via het progama TeamViewer,dat installeert u op u Blackberry en op u computer en dan kunt u via uw Blackberry u computer besturen.

Afhankelijk van welke BB je hebt gekocht heb je daar waarschijnlijk ook een cd rom bij gekregen, daar staat desktop manager op die je moet installeren op je pc en dan verbinden dmv een usbkabel. Mocht je bv een curve hebben dan heb je die cd niet gehad,maar kun je desktop manager voor je BB gewoon downloaden op bv deze site: https://swdownloads.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do Let wel op dat je de juiste taal kiest voor de download. In jouw geval dus multilanguage of Engels. Vanuit dat programma kun je je BB herstellen en opnieuw installeren. Toegevoegd na 2 minuten: Maak met dit programma eerst een backup , maak dan je BB helemaal leeg, installeer de nieuwe software en zet je backup terug. Dit probleem heb ik vaker opgelost. Let wel even op of je het juiste OS installeert wat je hebben wilt, anders moet je eerst even de vorige versie zoeken. Mocht je er niet uitkomen laat het dan maar weten. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100