Hoe kan ik mijn video card drivers upgraden?

En dan bedoel ik op mijn windows xp.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Configuratiescherm>Apparaatbeheer Klik Beeldschermadapters open , nu komt de naam van je videokaart te voorschijn. Met deze informatie kan je zo de driver vinden.

Als je een oude bak hebt heb je driver nodig van Moederbord bv. (Asrock, AMD). Mocht je gewoon een videokaart hebben in de pc, dus niet onboard is het: - ATI Radeon http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx - Nvidia http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Als het goed werkt, kan je ze beter niet upgraden, je hebt Windows XP.

tja ligt er aan, tegenwoordig als je xp sp3 hebt en een wat oudere videokaart van en vrij standaar typen word deze meestal wel door windows zelf gevonden vaak komen de driver op de website gewoon overeen dus is het vaak niet eens nodig dus heb je sp3 ga dan naar de windows update site en kijk onder optionele download of daar wellicht een driver update is als je zeg maar aan standaard vga kaart hebt onder apparatenbeheer dan heb je wellicht ook een chipset driver die meestal wel wordt geinstalleerd met sp3 maar je kan altijd deze link nog eens proberen let wel, deze is erg traag omdat je wordt geknepen door de gratis versie mocht deze geen driver vinden is het ook niet nodig denk ik

Bronnen:
www.drivereasy.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100