klopt het dat HP laptops vaak te heet worden en slecht zijn?

hp

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet er niet super veel van, maar mijn vriendje is een gamer en hij zei tegen mij, nu ik een nieuwe wil: HP is goed, maar niet het best. Het zijn kantoor laptops, dus ze gaan lang mee, en daar betaal je voor. Opzich zijn er betere computers voor die prijs, maar die raken sneller sloom, oud en warm. HP is heel goed in het systeem koel houden, en verder zijn het sterke computers.

Ik heb een hp van 10jaar geleden, werkt perfect, zelfs de accu, maar heb er ook 2 van net een jaar oude, en dat is drama. Binnen 6mnd beide accu defect, een adapter defect, en nu beide stroom circuits defect. Voor mij geen hp meer!!

Nee dit klopt niet. Het heet worden van laptops heeft niets te maken met het merk. Zelf heb ik al 5 jaar een HP en nog steeds geen problemen mee gehad. Hij voelt wel heet aan na een tijd als je hem op je schoot legt. Maar dat is met andere laptops ook het geval. Vandaar dat de term laptop later vervangen is door notebook om aan te geven dat deze niet voor alleen voor je schoot bedoeld is.

HP (Hewlett Packard, niet te verwarren met Packard Bell) heeft twee reeksen: zakelijk en consumenten. De consumenten reeks van HP staat er inderdaad wel om bekend dat deze niet zo fantastisch zijn en inderdaad snel heet kunnen worden. Ik heb al een aantal HP's gerepareerd waar stof een groot probleem was. Dit kan natuurlijk bij elke laptop voorkomen, maar de circulatie van HP vind ik persoonlijk niet geweldig. Je kunt beter naar een Asus, Toshiba, Lenovo of MSI kijken. :)

Je kan natuurlijk ook een notebook-cooler aanschaffen. Ik gebruik er zelf ook een en het werkt perfect. Er is ook een gratis programma waarmee je de temperatuur van je moederboard kan meten, dat heet ''CoreTemp''. Hier is de downloadlink: http://www.alcpu.com/CoreTemp/ ik raad je wel aan je computer uit te schakelen als de temperatuur boven de 100 graden stijgt! Dit programma geeft tevens een melding als dit het geval is. Groetjes, Carlo

Let ook op de kleur, als het een zwarte laptop is word hij altijd sneller warm!

Dat valt best mee. Ik ben erg blij met de Compaq die ik heb. Stevige modellen. Ik zou geen Sony kopen. Daar heb ik slechte ervaringen mee, voelt aan als breekbaar plastic. Acer stopt werkelijk troep in hun laptops. En sluit die hardware van lage kwaliteit ook nog eens slecht aan. MSI, HP, maar vooral Toshiba is top klasse.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100